Facebook

This office features many of the amenities most of us can only wish for, from the fully equipped ‘Micro-Kitchen’ to the ping pong table to the treadmill – equipped, of course, with a worksurface – to the massage chair with a million dollar view. Even the individual desks – for there are no offices here – are motorised for vertical adjustment to ensure that every individual’s size and working position can be accommodated. 

Although the company provided extensive guidelines as to the quantity and size of every facility, there was still room for some interpretation and, especially, for the infusion of local colour and flavour into the design of this LEED rated facility.

Working closely with the Facebook team, the premises was brought to life over a  period of six months, culminating in frantic trips to local showrooms for that one last  piece of casual, eclectic furniture to give the interior the feeling of a home away from home – a place the staff wouldn’t necessarily want to leave at the end of the workday.

Even the graffiti lion and skyline on the reception wall, and the homage to the King of Kowloon’s famous calligraphy on a freestanding column are evidence of the Hong Kong theme – but this office has the unmistakable, social-by-design Facebook DNA throughout.

Tell

workplace

1 / 20

This office features many of the amenities most of us can only wish for, from the fully equipped ‘Micro-Kitchen’ to the ping pong table to the treadmill – equipped, of course, with a worksurface – to the massage chair with a million dollar view. Even the individual desks – for there are no offices here – are motorised for vertical adjustment to ensure that every individual’s size and working position can be accommodated. 

Although the company provided extensive guidelines as to the quantity and size of every facility, there was still room for some interpretation and, especially, for the infusion of local colour and flavour into the design of this LEED rated facility.

Working closely with the Facebook team, the premises was brought to life over a  period of six months, culminating in frantic trips to local showrooms for that one last  piece of casual, eclectic furniture to give the interior the feeling of a home away from home – a place the staff wouldn’t necessarily want to leave at the end of the workday.

Even the graffiti lion and skyline on the reception wall, and the homage to the King of Kowloon’s famous calligraphy on a freestanding column are evidence of the Hong Kong theme – but this office has the unmistakable, social-by-design Facebook DNA throughout.